Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2011 22:25 - Моята причина да вляза в клуба на пишещите
Автор: nemakedonoid Категория: История   
Прочетен: 1647 Коментари: 1 Гласове:
3



Причината да се присъединя, беше ето този клип. Първият път, като го изгледах, си помислих, че това е развлекателен продукт на сценаристите от "Шоуто на Слави" или някоя подобна забавност.
Тогава и през ум не ми мина, че
истината е различна. Не вярвах, че някой може  да бъде дотолкова отчайващ, че да даде пари, за да може да направи такова нещо и да бъде сериозен в намерението си за облъчване с послание.
Но, оказа се, че македонската пропагандна машина е в състоние да изуми дори и мен. Това прозрение донесе доста иронични усмивки по устните ми и искрено съжаление към тези (ако има такива), които биха повярвали на подобна душевна жалкост.
По отношение на македонците, се присъединих към отбора, вярващ в мотото "убий простака с мълчание" и ... се оказа, че не съм бил прав.

Единственото нещо, което реално работи в бившата югославска република, е пропагандата. И тъй като кадърниците, които я произвеждат, се учат от най-сръбските сърби (пък и поради ред руги причини - финансови, исторически, георгафски, алчни и т.н.) точно този сектор работи перфектно.
Голяма част от хората там, които иначе с усмивка Ви вземат левчетата, вярват, че те са най- и вярват, че ние сме ужасни, защото имаме доказателства, че те (в това, което им се пропагандира) не са най-.
Същите хора по настойчива препоръка на тези, дето им облъчват съзнанието с глупости са много интензивни в това да соамят света с глупостите. И резултът е, че каквато и да е историческата истина, много иначе уважавани световни учени, свиват знамената пред барабнния огън на хилядите македоноидни имейли.

Та, да се върна в началото. Целта на този блог е да се даде по-голям шанс на истината да се чува и чете.
Много силно се надявам и че нашите политици, ще прогледнат и като видят как глупостта на македонската (внушена от другаде) пропаганда тук таме избива на повърхносттта ще започнат да си вършат работата, за която им се плаща заплатата. А именно - да чистят плесента.

Специален поклон пред знаменития труд на Б. Димтров "10-те лъжи на македонизма". Той е толкова изчерпателен в малкото си букви, че едва ли някой може да напише нещо, което да му съперничи.



Гласувай:
4



Следващ постинг

1. duga - Поздравления за блога. Много е и...
24.06.2011 22:05
Поздравления за блога. Много е интересен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nemakedonoid
Категория: История
Прочетен: 110221
Постинги: 42
Коментари: 78
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031